En krämig vardagsräddare är denna tagliatelle i fetaostsås med svamp, zucchini och bladspenat. Vegetariskt och gott!

Du behöver:                                     4 personer
400 g champinjoner
1 paket fetaost
1 zucchini
1,5 grönsaksbuljongtärningar
3 dl crème fraiche (eller 2 dl crème fraiche + 1 dl annan vätska som grädde/vatten)
1 liten påse bladspenat
Olivolja
Salt + peppar


Så här gör du:
1. Koka pastan.
2. Skär champinjonerna i slantar och zucchinin i bitar.
3. Stek champinjonerna och zucchinin i en stor kastrull i olivolja på medelvärme. När champinjonerna börjar släppa ut vätska ha i buljongtärningarna. Rör runt tills buljongen löst upp sig och bildat en sås.
4. Ha i crème fraiche och den övriga vätskan och smula i fetaosten.
5. Låt såsen koka på medelvärme tills osten har börjat smälta in i såsen och ha sedan i bladspenat.
6. Smaka av med salt och svartpapper.
7. Nu är du redo att avnjuta din krämiga tagliatelle!